Uutisia
Sivustosta vastaa: Kari Nyyssönen
Tanssiurheilu Pyörätuolitanssi Uutisia Galleria Yhteys
Tanssiurheiluliiton tulevaa tuloslaskentajärjestelmää testaillaan kevään aikana eri kisoissa. Pyydän kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä, jos kaikki ei kisoissa mene kuin Strömsössa.  
Tuomarointi
Tuomarikoulutus Tuomarikoulutus keskittyy tällä hetkellä WDSF:n vuorojen hallintaan ja analysointiin. JS2.x koulutukset eivät ole vielä kovin ajnkohtaisia suomessa, sillä JS2.x siirtymiseen odotetaan sitä, että tilanne stabiloituu WDSF:n puolella.
Tanssin ajankohtaisia uutisia ja ajatuksia

Tuloslaskennan  koulutus aloitetaan

Syksyllä 2014 aloitettiin uuden (TPS 7) tuloslaskennan koulutus, jossa ensin koulutettiin ryhmä henkilöitä, jotka jakavat tietoa ja kouluttavat jatkossa muita laskijoita. Tuloslaskentaa (TPS7) on testattu ja käytetty useissa erilaisissa kilpailuissa kohtuullisen onnistuneesti. Ongelmia on ollut, mutta kaikki ovat olleet erilaisia, joten oppia on tullut paljon. Nyt on tulossa uusi TPS.net versio, joka on tarkoitus implementoida kotimaiseen lasekntaan. Ohjelmaa on testattu ja kisatestit aloitetaan Dance Worldin kilpailuissa 2017 keväällä. Kapulalaskennan rinnalla käytetään  vanhaa, hyväksi koettua ohjelmaa osittain pisteiden parikortistoon siirto-ongelmien takia. Ongelman ratkaisun kehitystyö on alkanut.

Judging system 3

JS3 oli koekäytössä Finland

Open Championship -kilpailussa.

Erona aikaisempaan JS2.1

systeemiin on:

Ryhmätansseissa kaikki tuomarit

arvostelevat kahta osatekijää:

TQ ja MM.

Soolotansseissa tuomarit

arvostelevat kukin yhtä arvottua

osatekijää: TQ, MM, PS tai CP.

TPSNet TPS7 on päivittynyt TPSNet:ksi tänä vuonna (ainakin englannin kielinen versio). TPSNet on meillä tuotantokäytössä, vaikka pientä viilailua ohjelmaan tehdäänkin koko ajan.
Uutisia